Over ons

Vier generaties uitvaartzorg

In 1928 startte Jerôme Denolf, overgrootvader van huidig zaakvoeder Lodewijk, als één van de eerste uitvaartondernemingen in de streek. Met paard en koets zorgde hij voor het vervoer van de overledenen naar de kerk en naar de begraafplaats.
De zaak groeide en zijn zoon Emeric zette de activiteiten verder.

Ook diens zoon Ronny koos ervoor om de uitvaartonderneming verder te zetten en in 1992 werd het funerarium te Zwevezele gebouwd. In Zwevezele, Wingene en omringende gemeenten konden heel wat families rekenen op de persoonlijke en professionele service van Uitvaarzorg Denolf.

In 2015 namen Lodewijk en zijn echtgenote Eloïse – ondertussen de 4de generatie – de zaak over. Met hun eigen, heel persoonlijke aanpak weten zij elkeen, die op hun diensten beroep doet, discreet en respectvol bij te staan in die moeilijke momenten van pijn en verdriet.

Ze staan erop elke familie persoonlijk te begeleiden in het volledige proces dat met een overlijden gepaard gaat. Van de praktische voorbereiding en begeleiding van de uitvaart en de administratieve beslommeringen tot de emotionele ondersteuning en nazorg, ten allen tijde kan u rekenen op Lodewijk en Eloïse.

ceremonie met paard en kar
Afbeelding

Wij staan op elk moment voor u klaar.

Na uw telefoontje komen wij heel snel in actie. Wij nemen de praktische zaken van u over, zodat u de tijd en ruimte krijgt om samen met uw familie te rouwen en troost te vinden bij elkaar.
Ook op zon- en feestdagen kan u ten volle op onze service en bijstand rekenen.