Bij overlijden

Bij een overlijden en in de eerste dagen erna moet er heel veel gebeuren en veelal bent u hier allerminst op voorbereid. Wij vinden het belangrijk om u hierin zoveel mogelijk bij te staan.

Daarom is het zo belangrijk dat u vanaf het allereerste moment op onze service kan rekenen. Dit start reeds bij het overbrengen van uw dierbare naar het funerarium. Wij trachten dit steeds in de beste omstandigheden te doen zodat u in alle sereniteit een laatste groet kunt komen brengen aan uw dierbare.

 

Wij staan in voor aangifte van overlijden bij de gemeente en zorgen voor alle verdere administratieve afhandeling inzake de regeling van de uitvaart.

In samenspraak met de familie kijken we voor rouwbrief, gedachteniskaartje en eventuele bijkomende berichtgeving. We helpen u bij de keuze van kist en/of urne en plannen de rouwmaaltijd of koffietafel in. We bereiden de uitvaart voor en zorgen voor een perfecte begeleiding van de kerk- of auladienst.

Ook voorzien we de (online) condolering, bloemen, rouwkransen, gedenkplaten, …

stoel

Wij staan op elk moment voor u klaar.

Na uw telefoontje komen wij heel snel in actie. Wij nemen de praktische zaken van u over, zodat u de tijd en ruimte krijgt om samen met uw familie te rouwen en troost te vinden bij elkaar.
Ook op zon- en feestdagen kan u ten volle op onze service en bijstand rekenen.